PROJECT LEWORTHY

THE BRIEF

This much loved family home was set to receive a complete overhaul, with our team tasked to complete a full repaint both to the exterior and the interior, with a renovation also occurring to their kitchen, laundry and bathroom throughout.

WHAT WE DID

The team undertook this project in three stages over a number of months, commencing with the internal and external staircases. The exterior stairs were in need of some TLC and were completed late in 2019, starting to introduce what would become the new colour scheme.

During our 2020 works, we commenced with the interior repaint following the completion of the kitchen and wet room renovations. This provided a complete refresh to the home, tidying up the knocks and bumps of life with small children!

Lastly, we finished with the exterior of the home, as pictured. We assisted the clients with their colour selections by arranging digital overlays of a number of different greys for the walls, helping them to land on the beautiful Tranquil Retreat. This new colour scheme modernises and brightens the home up, and will also be a combination of colours that is unlikely to date over time.

KEY COLOURS USED

null

Dulux Tranquil Retreat

Exterior walls
null

Dulux Domino

Gutter, fascia, stair treads, handrails, timber posts, beams, timber cladding to the garage and rendered fencing
null

Dulux Lexicon Quarter

Windows, doors, architraves, balustrade and timber boundary fencing